6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kaymakam Demir'e veda yemeği

Sivas'ın Suşehri ilçesinde görev yapan ve Sakarya'nın Pamukova ilçesine tayini çıkan Kaymakam Abdullah Demir için düzenlenen veda yemeğinde duygusal anlar yaşandı.

Kaymakam Abdullah Demir için Suşehri Kaymakamlığı tarafından Güven Sosyal Tesisleri’nde organize edilen veda yemeğine ilçe kaymakamları, belediye başkanları, Suşehri Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Yüzbaşı İlker Şimşek, Suşehri Askerlik Şube Başkanı Piyade Yüzbaşı Hüseyin Aydın, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Veda yemeğinde konuşan ve Sivas Vali Yardımcılığı’na atanan Gölova Kaymakamı Kadir Ekinci, "Kelkit Vadisi bence en delikanlı kaymakamını yolcu ediyor. Abdullah Demir, bizlere her şeyi ile örnek olmuş ve bizlere ağabeylik yapmıştır. Kendisine hakkımızı helal ediyoruz" dedi.

Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun ise "Suşehri 19. kaymakamını gönderiyor. Kaymakam Abdullah Demir ile 3 yıl çok güzel çalışmalarımız oldu. Kendisi özverili çalışmaları ile ilçemize katkıda bulunmuştur, kendisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Yeni görev yerinde başarılar dileriz" dedi.

Veda yemeğinde konuşan Kaymakam Abdullah Demir ise Suşehri'ni hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, "Suşehri'nde göreve başladığım günden bu güne kadar 3 yıllık zaman diliminde, Kelkit Vadisi'nin incisi Suşehri'nde çok güzel anılarım oldu. Bu süreçte iki çocuğum Suşehri'nde dünyaya geldi. Suşehri ve köylerindeki yapılması gereken projeler vardı. Bu konuda makamda oturmadık. Kaymakamlığımız, ekip çalışması ile yıllarca sorun olmuş problemleri çözüme kavuşturdu. Bu bir bayrak yarışıdır, bizden sonra gelecek arkadaşımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Suşehri'ni hiçbir zaman unutmayacağım herkes hakkını helal etsin" dedi.

Veda yemeğinde Kaymakam Demir'e Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun tarafından bir teşekkür plaketi verildi. Plaketi alan Kaymakam Demir'in gözlerinin yaşardığı görüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2008 Perşembe 10:31:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?