3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kaymakamlara veda yemeği

Sivas'tan tayini çıkan Kaymakamlar için Sivas Vali’liği tarafından veda yemeği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı'nın 27 Temmuz 2009 tarihli atama kararıyla Sivas’tan başka ilçelere tayini çıkan Kaymakamlar için İnönü Konağı'nda bir veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğine Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat ile tayini çıkan Kaymakamlar ve eşleri katıldı.

Sivas'tan tayinleri nedeniyle ayrılacak olan Kaymakamlara hizmetlerinden dolayı teşekkür eder Vali Ali Kolat, "Sivas'ta görev yapan Kaymakamların yeterli bilgi birikimi ve hizmet heyecanına sahip olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyorum. İlimizden ayrılacak Kaymakamlara yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Sivas'tan ayrılan Kaymakamlar adına konuşan Gemerek Kaymakamı Mehmet Yıldız ise Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta görev yapmanın kendileri için bir mutluluk ve onur kaynağı olduğunu ifade ederek, hizmet bayrağını kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarına gönül rahatlığıyla bıraktıklarını söyledi.
Programın sonunda Vali Ali Kolat , Gemerek Kaymakamı Mehmet Yıldız, Yıldızeli Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Gürün Kaymakamı Davut Gül, Akıncılar Kaymakamı Gökmen Çiçek, Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Kurt ve İmranlı Kaymakamı Yusuf Karaloğlu'na Sivas'ı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2009 Salı 20:56:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?