6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kaza kurbanı 4 kişi toprağa verildi

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişi, Sivas'ın Suşehri ilçesinde toprağa verildi.

Tosya ilçesi D-100 karayolunun 4. kilometresinde önceki gece İstanbul'dan Kars'a gitmekte olan Mehmet Göktepe'nin (48) kullandığı 34 DK 547 plakalı yolcu otobüsüyle bayram tatilini geçirdiği Suşehri ilçesinden dönen İsmail Kaya (36) yönetimindeki 34 SZP 60 plakalı otomobil çarpışmıştı.

Kazada hayatını kaybeden İsmail Kaya ile araçta bulunan eşi Nermin (43), kızı Kübra (14) ve yeğeni Demet Kaya'nın (18) cenazeleri, gece saatlerinde özel araçlarla Suşehri'ne getirildi. Kemalpaşa Camii morguna konulan cenazeler, bugün öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazlarının ardından Kemalpaşa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına katılan Kaya'nın yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Bu arada kazadan yaralı olarak kurtulan Ferdi Kaya'nın ise taburcu edildiği öğrenildi.

Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü İsmail Kaya ile araçta bulunan Nermin Kaya olay yerinde, Kübra Kaya ile Demet Kaya ise kaldırıldıkları Kastamonu Dr. Müfit İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, kazada yaralanan Ferdi Kaya ise Kastamonu Dr. Müfit İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2008 Pazartesi 16:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?