7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kent Konseyi'nden Ürgüp'e ziyaret

KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN ÜRGÜP'E ZİYARET

Sivas Kent Konseyi Yönetimi, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti. Konsey Başkanı Saffet Beştepe konseyin yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında Başkan Ürgüp'e bilgiler verdi. Ziyarette Sivas'ın sorunları ve çözüm önerileri değerlendirildi.

Kent Konseyi Başkanı Saffet Beştepe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ile biraya geldi. Çeşitli konuların değerlendirildiği ziyarette 2010 yılı içerisinde yapılacak olan çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulunuldu.

Başkan Ürgüp'e kent konseyinin bütçesinin oluşturulmasında yaptığı yardımlar dolayısıyla teşekkür eden Kent Konseyi Başkanı Saffet Beştepe, çalışma mekanı olarak Abdi Ağa Konağı'nda bir yer tahsis edildiğini söyledi. Tahsis edilen yerin büro malzemelerini temin ederek faaliyete başlayacaklarını kaydeden Beştepe, "2010 yılı kent konseyi açısından bütçemizin oluşması, sekretaryanın kurulması dolayısıyla faaliyetlerimizin yoğun olacağı bir yıl olacak. Biz Sivas Belediyesi'ne bu manada çok teşekkür ediyoruz. Kent Konseyi'nin yolu açıldı. Sivas için faydalı çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz" dedi.

Yeni dönemde Kent Konseyi'nin daha aktif çalışmalar yapacağına vurgu yapan Başkan Ürgüp, Kent Konseyi Yönetimi'ne başarılar diledi.

Başkan Ürgüp, "Konseyin faaliyetleri 2010 ve bundan sonraki süreçte gelişecek. Organizasyonla ilgili inşallah eksiklerinin kalmadığını düşünüyoruz. Kent Konseyi belediyeden ve diğer kuruluşlardan bağımsız bir kuruluştur. Şehir ile ilgili objektif katkılarını her zaman beklediğimizi ifade ediyorum. Sivas hepimizin, çalışmalarımız gayretimiz Sivas'ın gelişmesi ve kalkınması içindir. Tek akıla değil ortak bir akıla ihtiyaç var. Bu ortak aklın oluşması içinde iyi bir taban oluşturacağını düşünüyorum. Sivil toplum kuruluşlarımızdan temsilci arkadaşlarımızın katılımıyla oluşan bu kent konseyinin şehrimize hayırlı hizmetler yapmasını temenni ediyorum. Ben de değerli temsilci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Doğan Ürgüp, Kent Konseyi'nin sunacağı her türlü katkıya ve yapıcı eleştirilere açık olduğunu sözlerine ekledi.

Kent Konseyi Başkanı Saffet Beştepe, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e plaket takdim etti.

KENT KONSEYİ'NDEN BAŞKAN ÜRGÜP'E ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2010 Cuma 09:20:04
Güncelleme :29 Ocak 2010 Cuma 09:23:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?