7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kerem Cem'e yardım eli uzandı

Sivas'ın Suşehri ilçesi Öksülü mahallesinde kalbi delik olarak yaşamını sürdüren Polat ailesinin en küçük ferdi olan 1 yaşındaki Kerem Can'ın ameliyat masrafları bir işadamı tarafından karşılanacak.

Öksülü mahallesinde oturan İsmail Polat'ın en küçük çocuğu olan Kerem Can, kısa bir zaman önce rahatsızlanınca Suşehri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan tetkikler neticesinde Sivas'a, buradan da Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Çocuk Kardiyoloji Bilim Dalı Bölümü'ne sevk edildi.

Küçük Kerem Can'a burada yapılan kontroller sonucu kalbinde delik olduğu tespit edildi. Acilen ameliyat edilmesi gereken Kerem Can'ın çaresiz bekleyişine Suşehrili işadamı yetişti. Suşehri Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Kerem Can'ın yol masrafı karşılanarak İstanbul'a gönderdi. Küçük Kerem Can, burada masrafı Suşehrili işadamı tarafından karşılanmak üzere ameliyat edilecek.

Baba İsmail Polat, “Çocuğum ameliyat olacağı için çok mutluyum. Allah Suşehrili işadamından razı olsun" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2008 Cuma 17:55:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.100.xxx Tarih : 27.12.2008 08:48:17

Vadi ilçeleri Sivasın diğer ilçelerine oranla daha duyarlı bu bir gerçek. Umarım diğer ilçelerin zenginleride ellerini gerektiğinde cebine atarlar ...