2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kermesin geliri öğrencilere

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI

Sivas'ın Suşehri ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Kösedağ Eğitim Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından öğrencilerin yararına kermes açıldı. İlçe müftüsü Bekir Civriz kermesin açılışında dua okudu.

Yapılan duanın ardından kermesin açılışı, İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir'in eşi Sevda Özdemir ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlker Şimşek'in eşi Mehtap Özdemir kermesin açılışını yaptı. Ev kadınları tarafından, evlerde yapılan ev yemekleri ve el işlerinin satışının yapıldığı kermesi gezen Özdemir, kermeste görev alan kadınlara teşekkür etti. Açılan kermesle ilgili açıklama yapan Kösedağ Eğitim Kültür ve Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zekeriya Canpolat, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına açılan kermesin 9 gün açık olacağını söyledi.

Kermesten elde edilecek olan gelirin, ilçede bulunan fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılacağını belirten Canpolat, "Eğitim üzerine kurulmuş olan derneğimiz, bu güne kadar açmış olduğu kermeslerden elde edilen gelirleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimize vermiştir. Bundan sonraki elde edilecek gelirlerde tespit edilecek olan öğrencilerimize verilecektir. Kermesin açılmasında destek olan, el emeği göz nuru birbirinden güzel çeyiz eşyaları, çeşitli giysiler, zücaciye ve hediyelik eşyaları ve evlerde yapılan ev yemeklerinden oluşan ürünleri yapıp getiren tün kadınlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

ÖĞRENCİLER YARARINA KERMES AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 16:35:02
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 16:44:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?