3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

KESK'ten eylem çağrısı!

KESK Sivas Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Mustafa Çoban, İsrail saldırılarının durdurulması için her gün eylem yapacaklarını belirterek, “Türkiye'nin İsrail ile askeri anlaşmalarını iptal etmesi için imza kampanyası başlatıyoruz. Ayrıca her gün saat 18.00'de de vatandaşları korna, siren ve düdük çalmaya davet ediyoruz” dedi.

Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sendika üyeleri adına bir açıklama yapan KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Çoban, İsrail'in saldırılarına devem ettiğini hatırlatarak, buna tüm dünya ülkelerinin sessiz kalmamasını istedi. Sendika olarak da İsrail'i protesto ettiklerini dile getiren Çoban, "Türkiye'nin İsrail ile askeri tüm anlaşmalarını bitirmesini istiyoruz. Bu nedenle 2 gün sürecek olan imza kampanyası başlattık. Toplanacak imzaları Başbakanlığa ve meclise göndereceğiz" dedi.

Çoban, İsrail'in saldırıları durdurana kadar yeni bir eylem yapacaklarını da belirterek, "Saldırılar durdurulana kadar her gün saat 18.00'de 3 dakika süre ile Filistin için herkesi ses vermeye çağırıyoruz. Her gün saat tam 18.00'de Filistin'e ses ver. Bağır, korna çal, siren çal, düdük çal, zil çal, çan çal. Katliam duruncaya kadar" dedi.

Okunan basın açıklamasının ardından açılan stantta imza toplanmaya başlandı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 20:52:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.110.xxx Tarih : 11.01.2009 09:22:33

Gayet gerekli bir girişim. arkadaşlarımızı tebrik ederiz. HABER58