6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kılıçdaroğlu memnun ayrıldı

DENİZ'DEN MİTİNG DEĞERLENDİRMESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas İl Başkanı Bülent Renda Deniz Kemal Kılıçdaroğlu'nun Sivas'taki temaslarını değerlendirdi.

Bülent Renda Deniz partisinin İl Teşkilatı Binası'nda yaptığı basın açıklamasında partinin üst düzey yöneticilerinin Sivas'tan memnun ayrıldıklarını dile getirerek, "Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Yapılan anketlerde ülkenin en önemli sorunları olarak işsizlik, yoksulluk, terör ve yolsuzluk olarak tespit edilmiştir. 8 yıl içerisinde bu sorunlara çare bulamayan, 8 yıl içerisinde gün geçtikçe bu sorunların derinleşmesine neden olan iktidar Türkiye gündemine Anayasa değişikliğini getirerek dikta hevesini ortaya koymuştur. Bilindiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanından başlayarak tüm örgütler referandumda hayır çıkması için çalışmaktadır. Yapılan Anayasa değişikliğinin halkın dertlerine, sıkıntılarına çözüm bulmayacağı AK Parti'nin yargıyı ele geçirme operasyonu ve dikta anlayışını hayata geçirme çalışması olduğunu halkımıza anlatıyoruz. İlimizde de referandumla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Sivas, Zara İmranlı ve Hafik'te mitingler düzenlemiş, halka hitap etmiş ve halkla temas kurarak sorunları dinlemiştir. Bu mitinglerde katılımın coşkulu olduğunu gördük. Yapılan mitinglerden üst düzey yöneticilerimiz memnun ayrıldıklarını bize iletmiştir" şeklinde konuştu.

Renda Deniz CHP İl Teşkilatı ve partinin genel merkezinde referandumla ilgili yaptırılan katalogları basına tanıtarak 12 Eylül'deki Anayasa referandumunda 'Hayır' çıkması için parti olarak çalışmalara devam edeceklerini dile getirdi.

DENİZ'DEN MİTİNG DEĞERLENDİRMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2010 Cumartesi 16:12:05
Güncelleme :14 Ağustos 2010 Cumartesi 20:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?