6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kimsesiz adam ölü bulundu

KİMSESİZ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Sivas'ta kendisinden uzun süredir haber alınamayan bir kişi, komşularının evin içerisinden gelen kötü kokudan rahatsız olarak polis ekiplerine haber vermesiyle evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay Selçuklu Mahallesi Menekşe Sokak'ta meydana geldi. Yaklaşık 2 haftadır kendisinden haber alınamayan Hamdi İğice (56), aynı apartmanda ikamet eden komşularının durumdan şüphelenmesi ve evden gelen kötü kokular nedeniyle polis ekiplerine haber vermesi ile evinde ölü olarak bulundu.

Emekli olduktan kısa bir süre sonra eşinden ayrıldığı öğrenilen İğice'nin Sivas'ta hiçbir tanıdığının olmadığı ve zaman zaman alkol aldığı öğrenildi. İğice'nin komşusu olduğu öğrenilen Üzeyir Güler ise İğice'yi her sabah gördüğünü ancak 2 haftadır hiç görmediğini belirterek, "Evinin içerisinden kötü bir koku gelmeye başladı. Ben de artık yeter, polise telefon açayım gelsinler baksınlar dedim" diye konuştu.

Komşularının ihbarı üzerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, Olay Yeri İnceleme Ekipleri ise çilingir yardımı ile evin içerisine girerek İğice'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Polis ekipleri tarafından evin içerisinde yapılan incelemelerde, şahsın yaklaşık 2 hafta önce öldüğü tespit edilirken, ekipler tarafından evin camlarının açılması ile çevreye yayılan ağır bir koku hissedildi.

Hamdi İğice'nin cansız bedeni, olay yerine gelen bir cenaze arabasına konularak, otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KİMSESİZ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
KİMSESİZ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
KİMSESİZ ADAM EVİNDE ÖLÜ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2010 Cumartesi 23:24:03
Güncelleme :7 Haziran 2010 Pazartesi 14:20:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?