7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kırmızıgül'den müzik ziyafeti

Sivas'ın Gölova ilçesinde bu yıl 13.'sü düzenlenen 'Gölova Yayla Şenliği' kapsamında sahne alan ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, ikinci sinema filmini çekeceğini söyledi.

Gölova'da sahne alan Mahsun Kırmızıgül, hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser süresince sahneye çıkan küçük kızlar, Kırmızıgül'ün söylediği şarkılar eşliğinde dans etti. Gölovalı genç bir kız, çocuklarla yakından ilgilenen Kırmızıgül'e yöresel kıyafetleri ile sahneye çıkarak çiçek hediye etti.

Kirli sakal imajıyla sahne alan Kırmızıgül, yeni bir sinema filmi çekmeye başlayacağını ve bundan umutlu olduğunu söyledi. Kırmızıgül, "İlk yönetmenlik deneyimimde Beyaz Melek filmi ile karşınıza çıktım. Beyaz Melek filminin bu yörelerde çok izlendiğini duydum. İkinci filmimin çekimlerine başlıyoruz. Yakında yeni filmimizle sizlerin karşısına çıkacağız" dedi.

Sivasspor'un şampiyon olmasını çok istediğini de ifade eden Mahsun Kırmızıgül, 'Hepimiz Kardeşiz' adlı şarkısını aradan geçen 13 yıla rağmen halen söylediğini kaydetti. Kırmızıgül, "Demek ki ülkemizin birliğe, beraberliğe ve sevgiye ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Mahsun Kırmızıgül'ün konserinde emniyet güçleriyle gençler arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Tartışma büyümeden önlenirken, bazı vatandaşlar da tehlikeyi hiçe sayarak çatılarda konseri takip etti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2008 Pazartesi 11:31:21
Güncelleme :25 Ağustos 2008 Pazartesi 11:32:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?