6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Kış için Kriz Masası tamam

Sivas Belediyesi'nin kış hazırlıklarını tamamlayarak 'Karla Mücadele Kriz Masası' oluşturduğu belirtildi.

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte oluşan yağmur, tipi, kar yağışı, sis ve buzlanmaya karşı alınacak tedbirlerin ele alındığı trafik, kış tedbirleri ve karla mücadele kriz masası toplantısı düzenlendi.

Sebahattin Öztürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, kriz masası bünyesinde oluşturulan Zabıta, Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Fen İşleri müdürlüğü ve Özbelsan birimi personeli katıldı. Kış aylarının başlamasıyla birlikte şehirde alınacak tedbirlerin ele alındığı toplantıda, yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi ve ekipler arasında görev dağılımı yapıldı.

Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Özbelsan Genel Müdürü Hasan Karaman, Sivas Belediyesi bünyesinde oluşturulan kriz masasının karla mücadele, yol açma, kar temizliği ve tuzlama ekipleri olarak 4 ana ekipte görev yapacağını ve kar yağışının doğuracağı sorunları en aza indirebilmek için 24 saat görev başında olacağını söyledi. Hasan Karaman, kriz masası bünyesinde oluşturulan ekiplerle karın yağmasıyla birlikte çalışmalara katılacağını belirtti.

Bütün ekipler için Makine İkmal Müdürlüğü ve Özbelsan araç parkının hazır hale getirildiğini ifade eden Karaman, karla mücadele ekibi içerisinde yer alan ekiplerin koordineli olarak şehrin değişik bölgelerinde karla mücadele çalışması yapacağını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 21:17:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?