7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kıyasıya başkanlık seçimi

GÜRÜN'DE KIYASIYA BAŞKANLIK SEÇİMİ

Gürün Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının olağan genel kurulu gerçekleştirildi.

İlçedeki Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının alt katında bulunan çay ocağında gerçekleştirilen genel kurula iki liste ile gidildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından divan Başkanlığını Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Beşir Köksal yaparak, üyelere hizmet yarışında aday olan iki adaya da başarılar diledi. Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak bağlı bulunan oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile uyum içerisinde çalıştıklarını belirten Köksal, esnafın sorunlarının çözümü için de gayret gösterdiklerini söyledi. Köksal ayrıca, hizmet binasından sonra esnaf vakfı da kurmak için çalışmalara başladıklarını esnafa müjdeledi.

Yönetim Kurulunun 4 yıllık çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi veren oda başkanı Hamit Tuna, 4 yıllık süre içerisinde gerek taksici gerekse de minibüsçü ve nakliyeci esnafa güzel hizmetler yapmaya gayret gösterdiğini ve üyelerin sorunlarıyla ilgilenmeye çalıştığını söyledi. İlçede araç muayenelerinin yapılması için gerekli girişimlerde bulunularak esnafın mağdur edilmediğinin altını çizen Tuna, araç tescil işlemlerinde evrak ve plakanın da temin edilerek sıkıntı çekilmediğini kaydetti. Hizmet binası noktasında da bazı çalışmalar yaparak üyelere güzel bir bina kazandırdıklarını, üyelere internet ortamında hizmet vererek işlemlerin kısa zamanda yapıldığını kaydeden Tuna, kendisine her zaman destek veren Birlik Başkanı Beşir Köksal'a da teşekkür etti.

Denetim Kurulu faaliyet raporu, gelir-giderler, bilançolar ve çalışma programı Birlik Genel Sekreteri Hüseyin Özfidan tarafından okunduktan sonra ibra edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan diğer aday Hidayet Çevik ise yapacağı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yapılan seçim sonrasında mevcut başkan Hamit Tuna ile diğer aday Hidayet Çevik 85 oy alında başkanda belirlenemedi.

İlçe seçim kurulu önümüzdeki günlerde Gürün Şoförler ve Otomobilciler Odasının yeni başkanını belirleyecek.

GÜRÜN'DE KIYASIYA BAŞKANLIK SEÇİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 13:15:01
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 13:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?