3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Klasik bayram manzaraları

SİVAS'TA KURBAN BAYRAMI MANZARALARI

Sivas'ta Kurban Bayramı'nın ilk gününde hastanelerin acil servisleri acemi kasaplarla dolarken, belediye tarafından tespit edilen toplu kurban kesim alanlarında ise ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Sivas'ta Kurban Bayramı'nın birinci gününde kurban keserken çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar, Numune Hastanesi acil servisinde yoğunluk oluşturdu.

Özel araçları ile hastaneye gelen acemi kasaplar, hastanedeki tedavilerini yaptırdıktan sonra yakınları refakatinde hastaneden ayrıldı.

Kendi imkanları ile kurban kesmek isterken rahatsızlanan Mustafa Karslı (75) isimli bir vatandaş ise yakınları tarafından Numune Hastanesi acil servisine getirildi. Beyin kanaması geçirdiği öğrenilen hasta, ambulansla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Öte yandan Belediye Kurban Hizmetleri tarafından tespit edilen Pazartesi Pazarı Toplu Kurban Kesim Alanı'nda kurban kesmek isteyen bazı vatandaşlar, hayvanları ayaklarından traktör ve iş makineleri ile kaldırarak kesim yapmak isteyince ilginç görüntüler ortaya çıktı.

Toplu kesim alanında bulunan bazı çocuklar da hayvanların traktörlerle ayaklarından asılarak kesilmesini doğru bulmadıklarını, hayvanlara eziyet edildiğini söyledi.

SİVAS'TA KURBAN BAYRAMI MANZARALARI
SİVAS'TA KURBAN BAYRAMI MANZARALARI
SİVAS'TA KURBAN BAYRAMI MANZARALARI
SİVAS'TA KURBAN BAYRAMI MANZARALARI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2009 Cuma 16:08:00
Güncelleme :27 Kasım 2009 Cuma 20:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?