3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Knorr, Sivas'a konuk geliyor

Unilever'in en büyük gıda markası ve hazır çorba kategorisinin lideri olan Knorr, Sivaslı tüketicilerinin içini ısıtacak sürprizler hazırlıyor.

Unilever'in en büyük gıda markası Knorr, birbirinden lezzetli çorbalarıyla şubat ve mart ayları boyunca Sivas ve Sivaslılara konuk oluyor.

Sivas'ta alışveriş merkezleri, meydanlar ve mağazalarda tüketicilerle buluşacak olan Knorr, hem onların sesine kulak verecek hem de on binlerce hediyeler dağıtacak.

Son dönemde yöresel çorba çeşitleriyle dikkatleri üzerine toplayan Knorr, şubat ve mart aylarında yöresel lezzetleriyle ünlü Sivas'a geliyor. Knorr, alışveriş merkezleri, meydanlar ve mağazalarda düzenleyeceği etkinliklerle hem tüketicilerini kucaklayacak hem de Sivaslı yemek tutkunlarına birbirinden özel çorbalarını tanıtacak.

Knorr, etkinliklerini sürpriz hediyelerle renklendirecek. Knorr, çok uluslu yerel bir marka olmanının keyfini Anadolu'yu evrensel tatlarıyla donatarak çıkarıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 17:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
betül yılmaz IP: 78.167.244.xxx Tarih : 2.04.2009 18:53:50

ben knorrun içinde katkı maddesi yoktur iddiasını doğru bulmuyorum o zaman soruyorum nasıl bu kadar uzun süre saklanıyo raflarda bugüne kadar hiç kullanmadım, kullanmayacağım hiç bi şekilde ve kullananları da engelliyorum ve tadı da hiç doğal deil bi kere hazır çorbasını içmiştim hiç de öyle paketinin üzerindeki gibi deildi dağıldı çorba hiç bir tadı yoktu bizim evlerimizde yaptığımız çorbaların zerresi olamaz ben karşıyım knorr a... ve herkesi bu konuda uyarmaya devam edicem kullanmamaları için... sorularımın yanıtlanmasını bekliyorum en kısa sürede