3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kolat'tan ziyaretlere devam

Sivas Vali Ali Kolat, kurum ziyaretleri kapsamında TCDD 4. Bölge Müdürlüğü ile Ulaştırma Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Sivas Vali Ali Kolat, ziyaretleri kapmasında ilk olarak TCDD 4. Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurumun çalışmaları hakkında Bölge Müdürü İlhan Kelek'ten brifing aldı. Daha sonra tren garını gezen Vali Kolat, trenlerin merkezden sinyallerle idaresini sağlayan CTC Merkezi'nde de incelemelerde bulundu. Ziyaretlerini Ulaştırma Bölge Müdürlüğü ile sürdüren Vali Kolat, kurum müdürü Ertuğrul Arslan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Sivas Valisi Ali Kolat, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada, Sivas'ın ulaşım açısından sorunlarını büyük ölçüde çözmüş bir il olduğunu söyledi.

Özellikle son birkaç yılda yapılan yatırımlarla kara, hava ve demiryolu ulaşımında Sivas'ın daha modern bir hale getirildiğini ifade eden Vali Kolat, "Ulaşımın ekonomik ve hızlı bir hale getirilmesi, üretimden ihracata her alanda fayda sağlayacaktır. Ulaştırma hizmetlerinin en iyi şekilde yapılması noktasında gayretlerimiz devam ediyor. Özellikle havaalanına yapılan yatırımlarla Sivas dünyaya açıldı. Hızlı Tren Projesi ile ilimize 2012'de rahat ve konforlu demiryolu seyahatinin yapılabilecek ve duble yollarla karayolunda güvenli seyahat sağlandı" dedi.

Sivas'ta tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini, bu anlamda bir takım ziyaretlerde bulunduklarını belirten Vali Kolat, "Güzel çalışmalara imza atmak amacıyla hep birlikte ilimiz için gayret gösteriyoruz. Başarı, birlikte çalışmaktan doğar. İlimizi, ülkemiz gündemine taşıyacak, vatandaşlarımızın hayatlarını gerek ekonomi, gerek sosyal açıdan olumlu bir şekilde etkileyecek çalışmaları birlikte yapacağız" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2009 Çarşamba 17:35:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?