7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Kombineler 1 temmuzda satışta

SİVASSPOR'DA KOMBİNE BİLETLERİ 1 TEMMUZDA SATIŞTA

Sivasspor'da 2010-2011 futbol sezonunun kombine biletleri 1 Temmuz'da satışa çıkarılacağı öğrenildi.

Kombine biletlerin satışı ile ilgili olarak açıklama yapan Sivasspor İkinci Başkanı Erdal Sarılar, "1 Temmuz'da satışa sunulmasına karar verdiğimiz kombinelerin fiyatlarında değişiklik yapılmadı. 10 Temmuz'a kadar eski yerini almak isteyen kombine sahiplerine öncelik tanıyacağız" dedi

Kombine biletlerin yeni sezon için yeniden tasarlandığını ve taraftarların hizmetine sunulduğunu dile getiren Erdal Sarılar, "Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda yeni sezon için kombine biletlere zam yapmadık. Geçen sezon olduğu gibi Maraton 300 TL, Kırmızı Koltuk 400 TL, Protokol B 600 TL ve Protokol A bin TL olmak üzere satışa sunulacaktır" diye konuştu.

Sarılar, 1 Temmuz'dan itibaren kombine biletlerin satış noktasından ve tesislerde satışa sunulacağını söyleyerek, "Gerek satış noktamıza gerekse tesislerde görevlendirdiğimiz personelimize yapılacak olan münacatlarda öncelikli olarak eski kart sahiplerinin kartlarını vereceğiz. 1-10 Temmuz arası eski kart sahipleri kartlarını yenileyebilecek. 10 Temmuz'dan itibaren kombine bilet almak isteyen herkese açık satışlarımız devam edecektir. Taraftarlarımızın kombine biletlerimize rağbet göstermelerini bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Haziran 2010 Pazar 15:23:03
Güncelleme :27 Haziran 2010 Pazar 16:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?