6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Komisyon kurulacak

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı ve Memur Sen İl Temsilcisi Esat Tektaş, eğitim camiasının arka planda olan hizmetli ve şoför kadrolarında çalışanlarının sıkıntıları oluşturacakları bir komisyonla çözüm arayacaklarını söyledi. 

Öğretmenevi'nde yapılan basın toplantısında konuşan Tektaş, eğitim ve öğretim sektörünün katılımcıları olan öğrenciler, öğretmenler, aileler, kurum yöneticileri ve eğitim çalışanları olan memurların yardımcı hizmetliler, şoförler, aşçılar, tekniker ve teknisyenler ile şefler şeklinde beş gruba ayrıldığını belirterek, eğitim çalışanları ile bir araya gelerek sıkıntılarını, çözüm önerileriyle birlikte değerlendireceklerini kaydetti. 

Tektaş, şu ifadeleri kullandı:
"Eğitim ve öğretimin gayesine ulaşma çabalarımızda, eğitim çalışanlarının katkısının geliştirilmesini, onların çalışma koşullarının iyileştirilmesine bağlı olduğunu düşünüyoruz. Eğitim faaliyetlerinin sonuçları itibariyle olumlu çıktılar ortaya koyabilmesi, tüm katılımcıların eğitim hedeflerine ulaşması için çaba göstermeleri ve rollerine uygun görevleri yerine getirmeleri ile mümkün olacaktır"

.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 15:02:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?