2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kömür yardımı sürüyor

KÖMÜR YARDIMI DEVAM EDİYOR

Kangal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca, ihtiyaç sahibi ailelere kömür dağıtımı devam ediyor.

Kangal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Kapukaya yardımlar hakkında bilgi vererek yıl boyunca toplam bin 800 ton kömür dağıtılacağını söyledi.

Kapukaya, "Bu yıl ihtiyaç sahiplerine bin 800 ton kömür dağıtılacak. Bugün gelenlerle birlikte şu ana kadar bunun bin tonunu dağıtmış olacağız. Geride dağıtmamız gereken 800 ton kömür daha kaldı. Onları da yakın bir zaman içinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın gayreti içindeyiz. Önümüzdeki günlerde gelecek olan kömürleri peyderpey dağıtmaya devam edeceğiz" dedi. Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nda kayıtlı olan ve aynı zamanda hiçbir sosyal güvencesi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine kömür yardımında bulunduklarını belirten Kapukaya devletin her zaman dar gelirli ailelerin yanında olduğunu söyledi. Kapukaya, "Bu sene hane başına 1 buçuk ton olmak üzere bin 200 aileye toplam bin 800 ton kömür dağıtımı yapılacak. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanı sıra hiçbir sosyal güvencesi olmayan ailelerimize de kömür yardımında bulunuyoruz. İhaleyi alan firmadan kaynaklanan bir gecikme yaşandı ancak en kısa zamanda tüm ihtiyaç sahiplerine kömürlerini teslim edeceğiz" diye konuştu.

Kapukaya, dağıtım işini köy köy planladıkları için herhangi bir karışıklığa mahal bırakmadan kömür dağıtımını gerçekleştirdiklerini de sözlerine ekledi.

Geçte olsa kömürlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten vatandaşlar, geçen yıla oranla bu sene dağıtılan kömürlerin daha güzel yandığını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2011 Cuma 12:33:01
Güncelleme :4 Şubat 2011 Cuma 12:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?