3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Konferans salonu tadilata alındı

SUŞEHRİ'NİN TEK KONFERANS SALONU YENİLENİYOR

Sivas’ın Suşehri Kaymakamlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesindeki konferans salonunda tadilat çalışması başlatıldı.

250 bin TL'ye mal olacak yeni konferans salonunda çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Yusuf Özdemir, salonun 190 kişi kapasiteli olacağını söyledi.

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu bünyesindeki konferans salonunun pek kullanışlı olmamasından dolayı temin edilen ödenekle Suşehri’nin bir konferans ve seminer salonuna kavuşacağını ifade eden Kaymakam Özdemir, "Halkımızın da istifade edebileceği konferans salonumuz 190 kişi kapasiteli olacak. 250 bin TL'ye mal olan yeni konferans salonumuzu yakın bir zamanda hizmete sokacağız. Yine Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arkasında bulunan eski Hürriyet İlköğretim Okulu'nun yerini kültür merkezi haline getireceğiz. Yıllarca ilçemizin kanayan bir yarası haline gelen kültür merkezinin kullanışlı ve modern bir hale gelmesi için projemizi hazırladık. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na yapılan müracaatlarımız neticesinde de buranın yapımı için 150 bin TL ödenek çıkartılmıştır. Tarihi dokuya zarar vermeden yapacağımız proje çalışmasıyla Suşehri eşsiz bir kültür merkezine kavuşacaktır" diye konuştu.

SUŞEHRİ'NİN TEK KONFERANS SALONU YENİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2009 Perşembe 17:52:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?