3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kösedağ Gazetesi yeni yaşına girdi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde haftalık yayın yapan Kösedağ Gazetesi 3 yaşına girdi.

Gazetenin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir düğün salonunda program düzenlendi. Burada konuşan Kösedağ Gazetesi'nin sahibi ve Cumhuriyet Halk Partisi Suşehri Belediye Başkan adayı Nazım Düz, 3 yıl önce yayın hayatına başlayan gazetenin bugüne kadar tarafsız bir şekilde yayın hayatını sürdürdüğünü söyledi.

Gazetenin bundan sonrada yayın hayatına devam edeceğini söyleyen Düz, programa katılanlardan ayrıca oy istedi. Belediye başkanı olması durumunda yapacağı hizmetler hakkında da bilgi veren Düz, “Bugün burada gazetemizin kuruluşunun 3. yılını kutlamak üzere toplanmak bulunmaktayız. Malumunuz yaklaşan yerel seçimler var. Ben bu yarışta Cumhuriyet Halk Partisi'nden aday oldum. Bu konuda tüm katılımcıların desteğini istiyorum” dedi.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu için önemli projelerinin olduğunu vurgulayan Düz, “Meslek yüksekokulumuzu Suşehri'ne yakışır hale getireceğim. Öğrencilerimiz için her türlü olanağı seferber edeceğim. Ayrıca, Suşehri'nde organik tarımı geliştireceğiz. Süt ürünleri ile ilgili süt toplama merkezleri yapacağım. En önemlisi, Suşehri'ne olimpik havuz yapmayı taahhüt ediyorum” dedi.

Düz, daha sonra programa katılanların masalarını gezerek sohbet etti.
Programda ayrıca mahalli sanatçılar tarafından söylenen türküler eşliğinde katılımcılar halay çekti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 14:45:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?