6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Koyulhisar çiçeklerle süsleniyor

Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'nde park, bahçe, cadde ve sokaklar çiçeklerle süsleniyor.

Koyulhisar Belediyesi tarafından 10'a yakın çeşitteki yaklaşık 5 bin adet çiçeği toprakla buluşturacaklarını söyleyen Belediye Başkanı İlhan Eren, ilçeyi yaz aylarında güzel bir görünüme kavuşturmak için park, bahçe ve refüj aralarına çiçek dikimi yaptıklarını söyledi.

Koyulhisar İlçesi'nde yaz aylarında nüfusun 15 binlere kadar çıktığını ifade eden Eren, "Yaz tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen gurbetçilerimizi çiçeklerle karşılamaya hazırlanıyoruz" dedi.

Tokat'ın Erbağa İlçesi'ndeki seralarda yetişen 10 çeşit yaklaşık 5 bin adet çiçeği satın alarak belediye ekiplerince dikiminin yapıldığını söyleyen Başkan Eren şunları kaydetti:
"Koyulhisar'ı rengarenk çiçeklerle süslüyoruz. Belediye ekiplerimizin bahar temizliği kapsamında yaptığı çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Şirin bir ilçe olan Koyulhisar'da yaz aylarında nüfus 15 binin üzerine çıkıyor. Biz de gurbette yaşayan ve memleket hasretini yaz aylarında ilçemizde geçirecek olan hemşehrilerimizi rengarenk çiçeklerle karşılayacağız. Çiçek ekimi park, bahçe, cadde ve sokaklarda devam ediyor"

 

.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 16:50:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?