7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Koyulhisar kardan temizleniyor

Yoğun kış şartlarının yaşandığı Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde Koyulhisar Belediyesi karla mücadele ekipleri ilçe merkezinde kar temizleme çalışması yaptı.

Kış şartlarının etkisini sürdürdüğü Koyulhisar ilçesinde belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını devam ettiriyor. Koyulhisar'da iş makineleri ve personel desteği ile ilçe merkezindeki karın temizlenmesi için çalışma yapıldı. Yollardaki ve kaldırımlardaki kar birikintilerinin temizlenmeye çalışıldığı Koyulhisar ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle hayat felç oldu.

45 köyü bulunan ilçede 43 köy yolunun yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu söyleyen yetkililer kapalı köy yollarının ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirttiler. Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, kar temizleme çalışmalarına ağırlık verdiklerini ancak fırtına nedeniyle açılan mahalle yollarının yeniden karla kaplandığını söyledi.

İlçe merkezinin ardından ara mahallelerde de çalışmaların devam edeceğini belirten Eren, "Belediyemiz karla mücadele ekipleri dondurucu soğuklarda ve zor şartlarda halkımızın mağdur olmaması için çalışmalarını devam ettiriyor" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2008 Perşembe 17:16:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
www.haber58.com IP: 78.163.123.xxx Tarih : 2.02.2008 23:10:16

Bir koyulhisarlı olarak ilçemin böylesine güzel bir belediyesinin olması. Çalışmalarıyla önce çıkması en çok beni sevindiriyor. başarıların daim olsun başkanım.