7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Koyulhisar'da karla mücadele sürüyor

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde karla mücadele yapan işçileri ziyaret eden Belediye Başkanı İlhan Eren, bu yıl kar temizleme çalışmalarında daha çok iş gücü harcadıklarını ifade etti.

Belediye bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekiplerini ziyaret eden Başkan Eren, kış şartlarının Koyulhisar ilçesinde etkisini sürdürdüğünü söyledi. Aralıksız olarak yağan kar nedeniyle, ilçe merkezinde kar kalınlığının 40 santimetreye yaklaştığı belirten Eren, kar temizleme çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi. Ara cadde ve sokaklarda da çalışmaların devam ettiğini söyleyen Eren, "Karın sürekli olarak yağması nedeniyle temizleme yapılan sokaklar yeniden kapanıyor. Kısıtlı imkanlarımıza rağmen ilçe merkezimizde herhangi bir sıkıntı yaşanmasına müsaade etmiyoruz" dedi.

Öte yandan ilçedeki 41 köy yolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandığı bildirildi. Yetkililer, kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için karla mücadele ekiplerinin çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirdiğini söylediler. Yetkililer yoğun kış şartlarının yaşandığı Koyulhisar'da Akseki ve Mahalleleri, Kılıçpınar Köyü, Direkli (Civeniz Mezrası), Yalnıztepe Köyü, Kayaören Köyü, Kayaören Cevizli Mahallesi, Kadife Akbulut Köyü'nde taşımalı eğitime ara verildiğini kaydettiler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 15:49:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?