4
Mayıs
2024
Cumartesi
SİVAS

Kros yarışmasında bayılan bayılana

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen okullararası kros yarışması yapıldı. Soğuk havada yapılan yarışlarda varış noktasına gelen bir çok öğrenci baygınlık geçirdi.
 
Sivas'ta ilköğretim ve lise öğrencilerinin yarışı Sivas, ilçeleri ve beldelerindeki 110 okuldan toplam bin 500 öğrenci katıldı. 6 ayrı kategoride ve soğuk havada yapılan yarışlarda varış noktasına gelen bir çok öğrenci baygınlık geçirdi. Öğretmen ve ailelerinin desteğiyle yerden kaldırılan bir çok çocuk giyinecek kıyafetini yanında getirmeyince, soğuktan üşüdü.
 
Bu arada yarışları tamamlayamayan ve sakatlanan bir çok öğrenci de ambulanslarla varış noktasına getirildi.
 
Yarışların tamamlanmasından sonra 1200 metre küçük bayanlarda Zara YİBO'dan Dilek Örs, 1500 metre küçük erkeklerde Zara Yibo'dan Emrah Kul, 2000 metre yıldız bayanlarda Sivas Muzaffer Sarısözen İlköğretim Okulundan Sümeyye Yüksel, 3000 metre genç bayanlarda Sivas Spor Lisesinden Özge Öncüloğlu, 3000 metre yıldız erkeklerde Ulaş Cumhuriyet Lisesinden Semih Tantaş ile 5000 metre genç erkeklerde Sivas Spor Lisesinden Emin Tan birinci oldu. Birinci olan sporculara ödülleri verilirken, bu sporcuların Ankara'da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası'nda Sivas'ı temsil edecekleri bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 16:09:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?