7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Küçük kıza tecavüz!

Sivas'ta sağ gözü görmeyen 7 yaşındaki küçük kıza yaşları 14 ile 16 arasında olan 3 kişi tecavüz etti.

Edinilen bilgiye göre Sivas'ın Yıldızeli ilçesi Yakacıkçavuşlu köyünde yaşayan N.T. ve G.T. çiftinin 5 çocuğundan biri olan ve sağ gözünde engeli bulunan 7 yaşındaki G.T., 10 gün önce kardeşi ile komşularının düğününe gitti. Burada iki kardeş, M.Y. (14), A.Y. (15) ve A.T.'nin (16) tecavüzüne uğradı. Kardeşinin kanaması var diye eve getirdiği G.T.'yi kanlar içerisinde gören anne G.T., "Kardeşi ile düğün evine gitmişti. Saat 21.00-22:00 arasında kanama var diye getirdiler. Ben de küçük çocuğa bakıyordum. Baktım ki kan gidiyor, banyoya gitti, yıkadı. Ondan sonra tecavüze uğramış bu dedim. Kızı kanlar içinde görünce neye uğradığımı bilemedim. Şuurumu kaybettim, o günden beri kendime gelemiyorum" şeklinde konuştu.

3 kişinin tecavüzüne uğrayan G.T. ise kendisini 3 kişinin traktör garajına götürdüklerini ve çatıda ağzını kapatarak kendisine tecavüz ettiklerini söyleyerek, 'Kanı görünce de soranlara çatıdan düştü de' dediler diye olayı anlattı.

Baba N.T. ise olay olduğunda İstanbul'da olduğunu ve olayı orada öğrendiğini belirtti. İstanbul'a gittikten bir hafta sonra telefon açtılar, kızın hasta diye. Böyle bir şey olduğundan benim haberim yok. Ben de gece geldim. Olayı daha sonra öğrendim. Gereken ne ise yapılacak" diye konuştu.

Olaydan sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde sağlık kontrolünden geçen G.T.'nin tecavüze uğradığı belirlendi. G.T.'ye tecavüz ettiği öne sürülen M.Y., A.Y. ve A.T.'nin ifadelerinin alındıktan sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Ayrıca küçük çocuğa tecavüz ettiği öne sürülen M.Y.'nin bir akrabasının da başka bir tecavüz suçundan cezaevinde yattığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 10:28:53
Güncelleme :8 Ekim 2010 Cuma 11:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?