2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Küçük vali talimat yağdırdı

KÜÇÜK VALİ TALİMAT YAĞDIRDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle valilik koltuğuna oturan 5. Sınıfı öğrencisi Ahmet Pehlivanoğlu kurum müdürlerine talimat yağdırdı.

23. Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 91. Yıldönümü etkinlikleri nedeniyle 60. Yıl İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Pehlivanoğlu Vali Ali Kolat'ın makamına oturdu. Valilik makamına oturan Pehlivanoğlu, kendisi gibi emniyet müdürlüğü koltuğuna oturan öğrenciyi telefonla arayarak çalışmalarında başarılar diledi. Ortaokul ve liselerde son zamanlarda meydana gelen bıçaklamaların arttığını söyleyen Pehlivanoğlu bunun önüne geçilmesi için çalışmaların yapılması talimatını verdi. Daha sonra Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü arayan Pehlivanoğlu caddeye yakın okullarda meydana gelen trafik kazalarını önlemek için kasis ve köprü yapılması talimatını verdi. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de gerekenin yapılacağını söyledi. Milli Eğitim Müdürüyle de görüşen Pehlivanoğlu 60. Yıl İlköğretim Okulu'nun spor salonunun olmadığını söyledi.

Sivas Valisi Ali Kolat da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Valilik koltuğuna oturan Ahmet Pehlivanoğlu misafirlerine çay ikram etti.

KÜÇÜK VALİ TALİMAT YAĞDIRDI
KÜÇÜK VALİ TALİMAT YAĞDIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2011 Cuma 15:58:02
Güncelleme :22 Nisan 2011 Cuma 18:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?