6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Küçük yüreği dayanamadı

45 günlükken babasını kaybetti. Annesi evlendi, onu 6 aylıkken yuvaya verdi. 10 yaşındaki Ahmet dün yatağında ölü bulundu...

Sivas’ta 7-12 yaş çocuk yuvasında kalan 10 yaşındaki sara hastası çocuk, yuvada yaşamını yitirdi. Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağlı 7-12 Yaş Çocuk Yuvasında kalan 10 yaşındaki epilepsi (sara) hastası Ahmet Emin Gözüpek, sabah saatlerinde kendisini kahvaltı için uyandırmak isteyen yurt görevlilerince yatağında hareketsiz bulundu.

Ambulansla Sivas Devlet Hastanesine kaldırılan Vali Muammer Bey İlköğretim Okulu öğrencisi Gözüpek, tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi. Gözüpek’in cenazesi, Yıldızeli ilçesine bağlı Subaşı köyüne götürüldü.

Sara hastasıydı

45 günlükken mide kanseri hastası babası Mustafa Gözüpek’i kaybeden, annesinin evlenmesi üzerine 6 aylıkken yuvaya yerleştirilen Ahmet Emin Gözüpek’in ölümü, Vali Muammer Bey İlköğretim Okulundaki sınıf arkadaşları ve öğretmenleriyle yurttaki arkadaşlarını ve yurt görevlilerini üzüntüye boğdu. Öğretmenleri ve arkadaşları, Gözüpek’in başarılı, neşeli, sevecen bir öğrenci olduğunu belirterek, ölümünün üzüntüsünü yaşadıklarını iletti.

Başarılı bir öğrenci olan ve örnek davranışlar sergileyen Gözüpek’in, aylık uygulama kapsamında 5/A sınıfının Aralık ayı öğrencisi seçildiği, ayrıca 8 öğrenciden oluşan gurur tablosuna alındığı öğrenildi. Gözüpek, fotoğrafının ve isminin yer aldığı “gurur tablosunu” göremeden yaşama veda etti.

Sara hastası olan ve tedavisi kapsamında ilaç kullandığı öğrenilen Ahmet Emin Gözüpek’in ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. Yurtta sabaha karşı tuvalete kalktıktan sonra tekrar uyuduğu öğrenilen Gözüpek’in cenazesinin Subaşı köyünde babasının mezarının yanına defnedileceği öğrenildi.

...
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2010 Cuma 14:42:11
Güncelleme :3 Ocak 2011 Pazartesi 17:10:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?