2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kültür merkezi güzelleşiyor

KÜLTÜR MERKEZİ GÜZELLEŞİYOR

Sivas'ın Suşehri ilçesinde Hürriyet İlköğretim Okulu eski taş binasında yapılan restore çalışmaları neticesinde Kültür ve Sanat Merkezi haline dönüştürüldü.

Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir'in yoğun gayretleri ile hizmet vermeye başlayan Kültür ve Sanat Merkezi'nde Avrupa Birliği projeleri için oluşturulan sınıflarda yaklaşık 100 kursiyer derslere giriyor. Kültür ve Sanat Merkezi'nin çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından yeşil alan çalışmaları da başladı. Suşehri İlçe Tarım Müdürlüğü'nden Ziraat Teknikeri Arif Küsmüş ve Kültür ve Sanat Merkezi ekiplerinin ortaklaşa yaptıkları çalışma ile çevre düzenlemesi yapılan alanlara dökülen toprak zeminlere çim tohumu ekimi yapıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Kaymakamı Yusuf Özdemir, "Kültür ve Sanat Merkezi'mizin etrafında tamamlanan çevre düzenlemesinin ardından yeşil alan çalışmaları kapsamında İlçe Tarım Müdürlüğü ve kendi birimimizdeki ekiplerin ortaklaşa yaptıkları çalışma ile topraklanan alanlara çim tohumu ekildi. Böylelikle Kültür ve Sanat Merkezi'nin etrafı daha göze hoş gözükmüş olacak" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2011 Cuma 17:31:00
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 18:18:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?