2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kumalık teklifi can aldı

Sivas'ta bir kişi, ablasından 5 yıldır ayrı yaşayan eniştesi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Kavganın, ölen şahsın ablasına yapılan, "Ben ve dini nikahlı eşimle birlikte yaşa" teklifi nedeniyle çıktığı iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre inşaat işçisi olarak çalışan H.D. (45), akşam 18.30 sıralarında dini nikahlı eşi T.E. (35) ve 2 çocuğu ile birlikte 5 yıldır ayrı yaşadığı resmi nikahlı eşi ve amcasının kızı N.D.'nin (45) Selçuklu Mahallesi Menekşe Sokak'taki evine gitti. İddiaya N.D.'nin aynı binada oturan kardeşi D.D. (38), kavga çıktığını duyunca ablasının evine gitti.

D.D ile H.D. arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine, H.D. ekmek bıçağıyla D.D.'yi bıçakladı. Sol koltuk altı ve sırtından yaralanan D.D., ambulansla Sivas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlike kaydıyla Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edilen yaralı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. D.D.'nin cenazesi, Numune Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi.

Olayın ardından polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan H.D., emniyetteki işlemlerin ardından dini nikahlı eşi T.E. ile birlikte adliyeye getirildi.

Kavganın, H.D.'nin N.D.'ye dini nikahlı eşi T.E. ile birlikte yaşamalarını teklif etmesi üzerine çıktığı iddia edildi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2011 Cumartesi 23:12:29
Güncelleme :26 Kasım 2011 Cumartesi 23:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?