2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Kurban pazarına ek sefer

Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla çalışmalarına hız veren Sivas Belediyesi, vatandaşların kurban pazarına ulaşımını sağlamak amacıyla ek otobüs seferlerine başladı.

Sivas Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Otobüs Müdürlüğü tarafından, şehir merkezinden kurban pazarına gidip gelecek olan vatandaşların, ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için yeni otobüs seferleri konuldu.

Polis Lojmanları-Et Balık güzergahında servis yapacak olan ilave otobüs seferleri saat 06.45'te başlayacak ve seferler akşam 18.45'te sona erecek. Otobüs seferleri, pazartesi, salı ve çarşamba günleri yarım saat arayla, perşembe cuma ve cumartesi günleri de 15 dakika arayla kurban pazarına hareket edecek.
 

31 Ekim Pazartesi gününden itibaren başlayan otobüs seferleri, 5 Kasım Cumartesi Arife günü akşamına kadar devam edecek.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2011 Çarşamba 12:35:33
Güncelleme :2 Kasım 2011 Çarşamba 12:37:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mertcan IP: 95.9.158.xxx Tarih : 10.11.2011 18:16:36

 SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM.BİZ KURBANLIKLARIMIZI KÖYLERDEN 15-20 GÜN ÖNCESİNDEN, KURBAN PAZARINA GETİREREK GÖSTERMİŞ OLDUĞUN ALANDA ÇADIRLARIMIZI KURDUK.KURMAZ OLAYDIK GİTMEZ OLAYDIK.TÜRKİYEDE EN ÇOK KÖYÜ OLAN İL SİVAS.SAYIN BAŞKANIM SENİN BUNDAN HABERİN YOKMU,DOLAYISIYLA KURBAN PAZARIDA DOLUP TAŞIYOR.HEM KURBAN SATICILARIYLI HEMDE KURBANLIK ALMAYA GELEN VATANDAŞLARIMIZLA. GELGÖRKİ KURBAN PAZARINDA 2 ADET WC.YAPILMIŞ İÇİNE GİRMEYİ BIRAK TIKANMIŞ GİDERİ YOK.PİSLİK İÇİNDE.YAKININDAN DAHİ GEÇİLMİYOR KOKODAN.GÖREVLİ ZABITALARA DURUMU İLETTİK TEMİZLİK İŞLERİNE BİLDİRİN DİYE AMA NAFİLE.....SAYIN BAŞKANIM ORAYA BİZLERE ÇADIR YERİ SATIP PARA ALDIN .NEDEN HAYVANLARIMIZA SU VERMEDİN VEYA TANKERLERLE GÖNDERMEDİN.YAĞMUR YAĞDI HERTARAF ÇAL ÇAMUR İÇİNDE,NEDEN ASFALT VEYA STABİLİZE KAPLAMA YAPTIRMADIN.YA ORAYA GELEN VATANDAŞLAR....ONLARDA PERİŞAN.MESCİT KOYMUŞUN BAKIMSIZLIKTAN GİRİLMİYOR.VATANDAN ABDEST ALACAK YER VE SU BULAMIYOR.ÇİMENTO FABRİKASININ ORADAN GİRİŞ VERMİŞİN.YOLDAN ÇAMURDAN BAKIMSIZLIKTAN GİDİLMİYOR.VATANDAŞLARIMIZ KURBAN ALMAYA GELİYOR..ARABALARINI EĞLEYECEK ALAN YOK.KURBAN SATIYORUZ YÜKLEYECEK   RAMPA YOK.SAYIN BAŞKANIM SENİ ORADA GÖRMEK İSTERDİK AMA GELMEYE CESARETİN YOKKİ.NEDEN GÖREVLİ İŞ YAPACAK NİTELİKLİ PERSONELİNMİ YOK.YOKSA SİZDE BASİRETSİZLİK Mİ VAR.MERAK ETME SAYIN BAŞKANIM SEÇİMLER YAKLAŞIYOR BUNLARDAN KURTULACAKSIN.VEDE BİRDAHADA BURALARI GÖREMEYECEKSİN.YOLUN AÇIK OLSUN.....