3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Kursiyerler hünerlerini sergiledi

Sivas'ın Akıncılar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan kurslara katılanların hazırladığı çalışmaların yer aldığı serginin açılışı yapılarak, başarılı kursiyerlere sertifikaları verildi.

Sivas Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murtaza Epsileli ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Başlan, Akıncılar Emniyet Amiri Atilla Ayatan, Garnizon Komutanı Başçavuş Ali Coşkun, Akıncılar Milli Eğitim Müdür Vekili Şenel Coşkun ve çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta, değişik kurslara katılan kursiyerlerin yaptığı çalışmalar sergilendi.

Açıklamalarda bulunan Akıncılar Halk Eğitimi Merkezi Eğitim Müdürü Aslan Uslu, uzun emekler sonucunda sergiyi açmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Uslu, "Kursiyerlerimizin öz verisi ile ortaya çıkan bu güzellik Akıncılara ve Kelkit Vadisi'ne hayırlı olsun. Günümüzde halk eğitim denildiğinde bireyin doğumdan ölümüne kadar tüm eğitim çalışmaları ve etkinlikleri akla gelmektedir. Mesleki ve teknik kursuların yanı sıra sosyal ve kültürel etkinlik, yaygın eğitim faaliyetlerinin geniş kesimlere taşınmasından çok önemli bir unsurdur" dedi.

Uslu, konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamazken, 5 kursta başarılı olan 70 kursiyere ise belgeleri verildi. Halk oyunları ekibinin yaptığı gösterilerinin ardından, program sona erdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2009 Perşembe 11:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?