3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Latif Doğan'dan türkü ziyafeti

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde her yıl düzenlenen Koyulhisar Eğriçimen Yayla Şenliği'nde sahne alan Latif Doğan hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Koyulhisar Kaymakamlığı, Koyulhisar Belediyesi ve Koyulhisar Derneği tarafından organize edilen Eğriçimen Yayla Şenliği'nde sahne alan ünlü sanatçı Latif Doğan, şenlik alanını dolduran yaklaşık 20 bin kişiye seslendirdiği parçalarla unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sahne performansı ile Koyulhisarlılara coşturan sanatçı Doğan, izleyenlerin yoğun isteği üzerine ‘Küstüm’ adlı parçasını birkaç kez seslendirdi.
Kelkit Vadisi'ne bu yıl ikinci defa geldiğini hatırlatan Doğan, " Koyulhisar Eğriçimen yaylasında gördüğüm coşku beni çok mutlu etti. Bizlerde sizin bir hemşeriniziz. Buraya gelerek sizlerle olmaktan onur duyduk" dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Latif Doğan ile hayranları bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2009 Pazartesi 12:33:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muşlular IP: 78.174.73.xxx Tarih : 3.08.2009 12:53:10

LATİF DOĞANIN ŞARKILARINI BÜYÜK BİR ŞEVKLE DİNLİYORUZ HEM OKUDUĞU PARÇALARIN SÖZLERİ GÜZEL HEM DE OKUDUĞU PARÇALARIN MÜZİK RİTMİ. BİZ DE LATİF DOĞANIN VERECEĞİ KONSERLERDE OLMAYI ÇOK İSTERDİK...SİZİ ÇOK SEVİYORUZ LATİF DOĞAN.