7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Lokman Ayva belediyeyi ziyaret etti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, Sivas Belediyesi'ni ziyaret etti. Özürlüler Federasyonu Başkanlar Kurulu toplantısına katılmak için Sivas’a gelen Ayva, Belediye Başkan Vekili Zekeriya Gülüm’ü ziyaret ederek bir süre görüştü. 

Ayva, Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Ziyaretten son derece memnun kaldıklarını belirten Gülüm, iki gün sürecek olan toplantının meclis gündeminde olan, Özürlüler Yasası için genel bir değerlendirmenin yapılması açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Toplantının Sıcak Çermik Tesisleri'nde gerçekleştirileceğini söyleyen Gülüm, Ayva’ya tüm katılımcılara Sivas Belediyesi adına teşekkür etti.

AKP İstanbul Milletvekili Lokman Ayva da Sivas’ta bulunmaktan dolayı memnuniyetini dile getirirken, gösterilen ilgiye teşekkür etti. Özürlüler Federasyonu Başkanlar Kurulu Toplantısı'nın önemine değinen Ayva, yapılacak toplantıda özürlülerin sorunlarının masaya yatırılacağını kaydetti.

Kendisi de görme özürlü olan İstanbul Milletvekili Lokman Ayva, böylesine bir organizasyonu düzenleyen Sivas Belediyesi'ne ve Sivas Ortopedik Engelliler Sivas Şubesi'ne katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2005 Salı 15:42:23
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 15:57:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?