3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Mahalle Konağı hizmete açıldı

Sivas'ın Suşehri ilçesi Evrenpaşa Mahallesi'nde yaptırılan mahalle konağı, 3 belediye başkan adayı tarafından hizmete açıldı.

İlçeye 4 kilometre mesafede bulunan Evrenpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 100 bin TL'ye mal olan 2 katlı konakta, muhtar odası, mahalle halkının kullanımına açık fırın, cenaze yıkama alanı ve morg ile çok amaçlı salon bulunuyor. Konak, Suşehri Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Şaban Coşkun, MHP Belediye Başkan adayı Nazif Karkın ve seçimlere bağımsız aday olarak katılan Ramazan Ersin'in katılımıyla hizmete açıldı. Kurdeleyi ortak kesen adaylar, dostluk mesajı verdi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Suşehri Belediye Başkanı Şaban Coşkun, yaklaşan seçimlerin herkese hayır getirmesini dileyerek, "2004 yılı seçimlerinde, sizlerin teveccühü ile belediye başkanlığı görevine getirildim. Belediyenin tüm gelirini halkımıza hizmet olarak döndürdük. Bu hizmetlerden birisi olan Evrenpaşa Mahallesi Sosyal Hizmet Binası'nın açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Geçmiş dönemlerde ilçe merkezine hizmetler yapılmaya çalışıldı. Bu ve buna benzer, Öksülü, Karşıyaka ve Kışlalar mahallelerimiz hep ihmal edildi. Fakat benim döneminde, şehir dışında bulunan mahallelerimize de hizmet götürmeye başladık. İnşallah bu hizmetlerimiz bir daha seçildiğim takdirde devam edecektir" dedi.

Mahalle Muhtarı Celal Karabal ise, sosyal tesis ile ilgili Belediye Başkanı Şaban Coşkun'a teşekkür ve minnetlerini iletti.Açılıştan sonra, misafirlere yöre yemeği olan keşkek ve kete ikramında bulunuldu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 12:08:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?