7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Mahallenin baz istasyonu tepkisi

Sivas'ın Seyrantapa Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl kurulan baz istasyonuna tepki gösteren mahalle halkı, istasyon önünde eylem yaptı.

Baz istasyonu önünde toplanan mahalle halkı adına konuşan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Sivas Şube Başkanı Ebubekir Işık, belediyeler için GSM firmalarının aktardığı paranın insan sağlığından daha önemli olduğunu ileri sürdü.

Işık, halkın baz istasyonunu istemediğini söyledi. Baz istasyonu önünde toplanarak tepki gösteren mahalle halkına, Halk Evleri, Hacı Bektaşi Kültür ve Tanıtma Vakfı, Kaman Köyü Dayanışma Derneği, Tokuş Köyü Yardımlaşma Derneği, EMEP, ÖDP ile KESK'e bağlı sendika üyeleri de destsek verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2008 Cumartesi 17:25:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun yılmaz IP: 78.160.4.xxx Tarih : 14.09.2008 06:21:05

bırakın bunları hemşerilerim ya, onun bunun oyununa geliyorsunuz, tamam sağlığa zararlı diyelim bir yıldır neredeydiniz Allah aşkına, uzaya mı gittiniz marstan mı döndünüz bir yıldır, zaten gelen çoğunun amacı belli alakası olsa da olmasa da orda bulunuyorlar sonra açıl pankart açıl bilme ne şeyi geçen yıl kurulan baz istasyonu bu gün savunulmaz ki dimi canlarım