7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Masa tenisi turnuvası sona erdi

Sivas'ta düzenlenen 2007-2008 kurumlar arası masa tenisi ligi tamamlandı.

Turnuvaya 10 takımdan fazla takım çıkaran Sivas'tan 3 takım Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Sivas'ta düzenlenen kurumlar arası Masa Tenisi liginde 36 takım ve 172 sporcu mücadele verdi.

Turnuvama Demiryolları takımı birinci, 112 Hızır Acil Servis takımı ikinci ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) da üçüncü oldu. 3. olan takıma Takım Kaptanı Erkan Bedirhanoğlu ve Antrenör Mutlu Özdemir yarışmada kazandığı kupayı STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım'a teslim etti.

Burada konuşan antrenör Özdemir, tüm illerde yapılan turnuvada birinci olanların Türkiye Şampiyonası'na katılacaklarını söyledi. Karara göre her kentteki kurumlardan 10'un üzerinde takım çıkarılması nedeni ile 2, daha fazla takım çıkarmaları durumunda da 3 takımın Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandıklarını belirterek, Sivas'tan Demiryolları ve 112 Hızır Acil Servis ile 3. olan STSO takımının Türkiye Şampiyonası'na gideceğini söyledi.

STSO Başkanı Yıldırım da takıma başarılar dilerken, Bursa'da yapılacak olan finaller öncesi STSO olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2008 Çarşamba 17:16:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?