3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Mayına basan Astsubay iyileşiyor

Sivas'ın İmranlı İlçesi'nde mayına basması sonucu ayağından yaralanan Astsubay Üstçavuş Hayati Güçlü'nün sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. 

İmranlı İlçesi'ne bağlı Karacaören Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Üstçavuş Hayati Güçlü, dün öğleden sonra Üçtepeler mevkiindeki bir operasyon sırasında mayına basması sonucu ayağından yaralanmıştı. Askeri helikopterle getirildiği Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve ayak parmakları kopan Astsubay Güçlü'nün sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. 

Acı haberi duyduktan sonra helikopterle Sivas'a gönderilen eşini karşılayan ve bir an olsun elini bırakmayan Astsubay Güçlü'nün Kızılay Kan Merkezi Müdürü olan eşi Dr. Filiz Güçlü ise, basın mensuplarına açıklama yapmaktan kaçındı. Ambulansta da eşine ilk müdahaleyi kendisinin yaptığı öğrenilen Filiz Güçlü'nün hastanede olduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2006 Salı 11:56:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
erdem demir IP: 212.175.184.xxx Tarih : 16.06.2007 11:18:45
ben ankradan erdem karacaörenliyim hayati komutan butun karacaorenın komutanı kendısıne şifalar gonderıyorum bır an once koyumuze yenıden komutanlık yapmasını ıstıyorum