7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Memur-Sen'den hain saldırıya kınama

Memur-Sen Sivas Şube Başkanı Ömer Anlı, İstanbul Güngören'de meydana gelene bombalı saldırıları kınayarak, "Bu saldırılar milletçe birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmelidir" dedi.

Yazılı bir açıklama yapan Ömer Anlı, kaynağı, amacı, hedefi ne olursa olsun, bütün terör eylemlerini nefretle kınadıklarını söyledi. Anlı, "Türkiye Ergenekon ve AK Parti'nin kapatılması davalarına kilitlenmişken Güngören'de hain eller istikrarsızlık oluşturmak için düğmeye bastı. İç ve dış hainlerin planladığı alçakça saldırı sonucunda, 17 vatandaşımız hayatını kaybederken, yüzlerce vatandaşımızda yaralandı. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifa, yakınlarına ise sabır-ı cemil diliyoruz" dedi.

Memur-Sen olarak, terörün acımazsızlığını, kadın-erkek, genç-yaşlı ve çocuk ayrımı yapmaksızın yapılan bu saldırıyı gerçekleştirenleri lanetlediklerini kaydeden Anlı, "İstanbul Güngören'de meydana gelen terör saldırısında çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanmasından derin üzüntü duyduk. Masum insanları hedef alan bu canice saldırıyı şiddetle lanetliyoruz. Terörün kanlı yüzüne saklanarak, ülkemizin huzuruna ve birliğine zarar vermeyi amaçlayanların, milletimizin ve devletimizin kararlılığı ve gücü karşısında çirkin emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklarını bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Millet olarak acımız büyüktür. Bu tür hain saldırılar, hiç bir zaman amacına ulaşamayacağı gibi terörle mücadeledeki azim ve kararlığımızı daha da artırmalıdır. İnanıyoruz ki, aziz milletimiz de huzur ve istikrarına kast eden bu menfur saldırıya en güçlü cevabı, sergileyeceği birlik, beraberlik ve kararlı duruşuyla verecektir. Terörle, masum insanların canına kastederek bir yere varılamaz. Bu saldırılar, bunu yapanların zavallılığını ortaya koymaktadır. Bu saldırılar milletçe birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirmelidir” şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2008 Salı 14:29:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?