6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Memur-Sen'den konut protekolü

Memur-Sen Sivas Şubesi, üyelerinin konut ihtiyacının sağlanması kapsamında Özbelsan A.Ş. arasında konut protokolü imzalandı.

Sendika binasında düzenlenen imza töreninde bir konuşma yapan Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Ömer Anlı, 6 aylık bir çalışma ile üyelerini ev sahibi yapacaklarını söyledi. Anlı, "Bilindiği üzere komisyonumuz tarafından yapılan ön çalışmada, üyelerimiz tarafından sendikamıza bin 200 başvuru yapılmıştı. Üyelerimizin taleplerinin tamamının karşılanmasına yönelik bir proje ile karşınızda olduğumuzu belirtmekte fayda görüyorum. Memur-Sen üyelerimizin konut ihtiyacının sağlanması kapsamında Özbelsan A.Ş. ile anlaşma yaptık. Ülkemizin en etkili sendikası ve şehrimizin yetkili sendikası olan Memur-Sen, üyelerinin menfaatleri doğrultusunda yılmadan çalışmaya devam edecektir" dedi.

Anlı, 3 ayrı bölgede konutların yapılacağını belirterek, "İşhan TOKİ mevkiinde brüt 149 metrekarelik daire 40 bin euro, Kılavuz mevkiinde brüt 135 metrekarelik daire 38 euro ve aynı yerde brüt 110 metrekarelik daireler 32 bin 500 euro olarak belirlendi. Konutlarımızın tümünde TSE belgeli malzemeler kullanılacak, ısı yalıtım sistemi yapılacaktır. Çevre ve sosyal doku düzenlemesi Özbelsan A.Ş. tarafından yapılacaktır” dedi.

Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Hasan Karaman ise bu projenin Memur-Sen üyelerine, şirketlerine ve Sivas'a hayırlı olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından Memur-Sen İl Temsilcisi Ömer Anlı ile Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Hasan Karaman ön protokolü imzalandı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 18:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?