7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

Mesire alanında inceleme

DOĞAN ÜRGÜP PAŞA FABRİKASI MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Paşa Fabrikası mesire alanında incelemelerde bulunurken, park, bahçe çalışmaları kapsamında AKSU'da toplam 50 bin metrekare alanda düzenleme yapılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Başkan Yardımcısı Mustafa Çimen ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Paşa Fabrikası mesire alanında incelemelerde bulundu. Doğan Ürgüp, park bahçe düzenlemelerine büyük önem verdiklerini belirterek, Aksu 3. etap ihalesinin yapıldığını söyledi. Doğan Ürgüp, Yenişehir ile Halifelik Köprüsü arasında kalan 30 bin metrekarelik bir alanda kafeterya, lokanta, oturma grupları, yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları gibi düzenlemeler yapılacağını kaydetti.

Sivas Belediyesi olarak park bahçe çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, çalışmalar kapsamında 2 bölge ve 15 mahalle parkı yapıldığını belirterek, Selimiye Bölge Parkı'nın tamamlanmak üzere olduğunu ifade etti. Ürgüp, "Bu sene Selçuklu ve Selimiye Bölge Parkı olmak üzere iki büyük bölge parkı yapıyoruz. Selimiye'de az bir çalışma kaldı. Selçuklu Bölge Parkı inşaatı da devam ediyor. Selimiye Parkı'nda oturma masaları, basketbol sahası, 1 adet halı saha, bir adet çeşme, çocuk oyun alanı ve fitnes grubu var." dedi. Belediye Başkanı Ürgüp, ayrıca Sivas Belediyesi olarak bu yıl 150 bin metrekarelik alanda park bahçe çalışması yapılacağını belirterek, çalışmalar kapsamda bu yıl dikilen 30 bin gül sayısının önümüzdeki yıl 100 bine çıkarmak istediklerini vurguladı.

Doğan Ürgüp, "Park Bahçe Müdürlüğümüz, Paşa Fabrikası, Aksu, 2 adet bölge parkı ve 15 tane mahalle parkıyla birlikte yaklaşık 150 bin metrekare gibi büyük bir alanın peyzajını, çimlendirmesini, oyun gruplarını ve sosyal donatılarını tamamlamış olacak" diye konuştu.

Aksu 3. etap çalışmaları kapsamında toplam 50 bin metrekare alanda düzenleme yapılacağı öğrenilirken proje kapsamında 113 adet piknik masası, gölgelik ve barbekü yapımı gerçekleştirileceği bildirildi. Ayrıca çalışmaların temmuz ayının ortalarına doğru başlanacağı belirtildi.

DOĞAN ÜRGÜP PAŞA FABRİKASI MESİRE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 17:14:00
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 19:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?