6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

Meslaktaşları İsmal'i unutmadı

MESLAKTAŞLARI İSMAİL GÜNEŞ'İ UNUTMADI

Sivas'ta basın mensupları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri İsmail Güneş'in mezarını ziyaret etti.

Sivas'ta görev yapan ulusal ve yerel basın çalışanları Belediye Başkanı Doğan Ürgüp tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kent meydanında belediyeye ait kafeteryada düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve kahvaltıya katılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Sivas Milletvekili Hamza Yerlikaya basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kahvaltı sonrası Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve basın mensupları Yukarı Tekke Mezarlığı'na giderek Kahramanmaraş'taki helikopter kazasında hayatını kaybeden İHA Muhabiri İsmail Güneş'in mezarını ziyaret etti. Meslektaşları için dua eden basın mensuplarının duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Belediye Başkanı Ürgüp ve beraberindekiler helikopter kazasında hayatını kaybeden Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya ve Erhan Üstünkaya'nın mezarlarını da ziyaret etti.

MESLAKTAŞLARI İSMAİL GÜNEŞ'İ UNUTMADI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2010 Pazar 15:55:03
Güncelleme :10 Ocak 2010 Pazar 16:22:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?