5
Mayıs
2024
Pazar
SİVAS

Mevsimlik işçilerin kadro sevinci

Sivas Belediyesi'nde mevsimlik olarak çalışan 193 işçinin kadroya geçmesi nedeni ile Başkan Sami Aydın'ı ziyaret eden Hizmet-İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek, işçiler adına Başkan Aydın'a çiçek vererek, teşekkür etti.

Yapılan ziyarette ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Aydın, belediye olarak başarılı oldukları zaman Sivaslıların ve Sivas'ta yaşayan insanların mutlu olduklarını dile getirdi. İnsanlara hizmet ettiklerini de belirten Aydın, "Eğer bugün Sivas ta güzel projelere imza attıysak bu benim değil bu bizim, Sivaslıların başarısıdır. Bizim tek hedefimiz Sivas ı daha iyi yerlere getirmek insanları mutlu etmek. Sivas örnek adımlarıyla örnek davranışlarıyla gündeme gelecek. Nasıl ki Cumhuriyetin temeli burada atıldıysa, nasıl ki Atatürk meşaleyi burada yaktıysa biz de bu şekilde Türkiye ye öncülük edeceğiz" dedi.

Hizmet-İş Sendika Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise verilen kadro ile işçilerin mutlu olduğunu dile getirerek, "Yıllardan beri çok sıkıntılar çektik, çok zor bayramlar geçirdik, maaşlarımızı alamadığımız güler, aylar oldu" dedi.
Ziyaret Başkan Aydın ve sendikalılar ile işçilerin hatıra fotoğrafı çektirmeleri ile son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 16:31:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?