6
Mayıs
2024
Pazertesi
SİVAS

MHP lideri Sivas'a geliyor!

MHP LİDERİ BAHÇELİ SİVAS'A GELİYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli referandum çalışmaları kapsamında Sivas'a gelerek miting düzenleyecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas İl Başkanı Kürşad Ergün MHP Lideri Bahçeli'nin gelişi ve programı hakkında bilgi vermek için bir basın toplantısı düzenledi.

Parti İl Teşkilatında düzenlenen toplantıda konuşan Ergün iktidarın Milliyetçi Hareket Partisi ile uğraştıklarını söyleyerek, "Belirtmek istediğim konu iktidar mensuplarının yapacak başka işleri kalmamış gibi Milliyetçi Hareket Partisi tabanı ile uğraşmalarıdır. Hükümetlerin uluslar arası düzeyde yaptıkları pazarlık siyasetini yerel yöneticileri de bölgelerinde sürdürüyor. Nerede borç batağında olan, iyi yönetilmemiş satılık kişiler tarafından idare edilen yerel belediye veya sivil toplum kuruluşu varsa oraların idarecilerin etkilerini meydanlarda pazarlıyorlar. Şunu açıkça belirteyim ki ahlak seviyesi hiçbir zaman bu kadar düşmemişti. Maalesef iktidar partisi mensupları her türlü yalanı, her türlü iftirayı çok rahatlıkla atabiliyor. Şunu samimiyetimle belirteyim ki milletimiz 8 yıllık AK Parti iktidarının yalanlarından, hilelerinden bıkmıştır, usanmıştır. Gereken cevabı sandıkta verecektir" dedi.

Yarınki Devlet Bahçeli'nin programına değinen Kürşad Ergün tüm partilileri yapılacak olan miting alanına davet etti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın 17:30'da Mevlana Miting alanında düzenleyeceği mitingin ardından Sivas - Kayseri karayolu Taşlıdere mevkiinde iftar yemeğine katılacak. Daha sonra basına kapalı olarak sivil toplum kuruluşlarıyla görüşecek olan Bahçeli aynı gün Ankara'ya dönecek.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 16:20:01
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 16:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?