7
Mayıs
2024
Salı
SİVAS

MHP'den SESOB' a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Mit ile Sivas il yöneticileri, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Sivas'a gelen MHP MYK Üyesi Mustafa Mit, İl Başkanı Emre Şaban, Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan ve partililerle birlikte SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Mit, dünyadaki ekonomik kriz ve Türkiye'deki etkilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak esnaf ve sanatkara nasıl yansıdığını yetkililerden dinlemek için ziyarette bulunduklarını söyledi.

Mit, "Sivas'ta bulunan esnaf ve sanatkar temsilcilerini ziyaret ederek hem sorunları hakkında bilgi alıyoruz hem de görüş alışverişinde bulunuyoruz. Esnafın krizden etkilenip etkilenmeme hususunda fikir alışverişinde bulunacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, esnafın yaşadığı sorunlar hakkında bilgi verdi. Siyasi partilerin çok önemli olduğunu vurgulayan Köksal, sorunların çözümünde partilerin önemli bir görev üstlendiğini belirterek, esnafın sorunlarının ve sıkıntılarının bitmeyeceğini vurgulayarak esnafın sorunlarını dinleyen ve çözümü noktasında destek olacağını belirten Mustafa Mit'e teşekkür etti.

MHP MYK üyesi Mustafa Mit, daha sonra Birlik Başkanı Beşir Köksal ve merkeze bağlı oda başkanlarıyla esnafın yaşadığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ekim 2008 Çarşamba 15:44:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?