3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

MHP'den SESOB'a ziyaret

MHP SİVAS İLÇE TEŞKİLATI'NDAN SESOB'A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas İlçe Teşkilatı, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (SESOB) ziyaret etti.

MHP Sivas İlçe Başkanı Ragıp Özkan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri SESOB Başkanı Beşir Köksal'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette kısa bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Ragıp Özkan, esnaf ve sanatkarın sorunlarını yetkililerden dinlemek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, "Parti olarak her zaman esnaf ve sanatkarımızın sorunlarını yakından takip ediyoruz. Ancak ülke suni gündemlerle kapatılmaya çalışılıyor, fakat ülkemizin esas birinci sıkıntısı ekonomik nedenlerdir. Bu yüzden Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Esnaf ve sanatkara her konuda yardımcı olan ve başarılı çalışmalar yürüten Birlik Başkanımız Beşir Köksal'a teşekkür ediyor, yeni hizmet binasının da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SESOB Başkanı Beşir Köksal ise, esnaf ve sanatkarın sorunlarının çözümü noktasında siyasilere büyük görev düştüğünü belirterek, bu tür ziyaretlerde esnafın sorunlarını dile getirdiklerini söyledi. Siyasi partilerin de demokrasinin bir gereği olduğunu vurgulayarak, ilçe başkanı ve yönetimine de yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2009 Cuma 16:58:00
Güncelleme :23 Ekim 2009 Cuma 17:02:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?