3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

MHP'li Başkan projelerini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan adayı Ziyaettin Başkan, basın mensupları ile bir araya gelerek projelerini anlattı.

Pahsa Restoranda basın mensupları ile bir araya gelen Başkan, Sivas Belediyesi'ne talip olduklarını söyledi. Geçtiğimiz hafta yapılan tanıtımın ardından seçim çalışmalarına ziyaretlerle başladıklarını dile getiren Başkan, bu vesile ile halktan ve esnaftan kentin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti. 29 Mart'ta yapılacak seçimlerden umutlu olduğunu belirten Başkan, "Ziyaretlerde hep sorunları öğrenerek çözüm yolu bulma arayışına girdik. Bununla birlikte de halkımıza kendi projelerimizi anlatmaya başladık" dedi.

Sivas'ın gelişmesi için çalışacaklarını belirten Başkan, bunun içinde önemli projeleri hayata geçireceklerini belirterek, "Sivas'ın öncelikli kalkınması için turizmi geliştirmemiz gerekiyor. Bunun için yöresel sanatları hayata geçireceğiz. Özellikle büyük bir kültür merkezi kuracağız. İklim nedeniyle soğuk olan memleketimizde ısınma problemini doğal ve ucuz yollardan sağlamak için önemli projeler yapacağız. Üniversite ile kentin birleştirilmesinde büyük katkılar yapacağız. Özellikle şehir içi ulaşımda dünyada kullanılan sistemi Sivas'a getireceğiz" dedi.

Eğitimin de önemli olduğunu kaydeden Başkan, "Bizim eğitim gördüğümüz dönemde Sivas Lisesi, Türkiye geneli aranan ve tercih edilen bir liseydi. Bizler eğitim seviyesini yükseltmek için de projeleri hayata geçireceğiz. Üniversitemizi tercih edilen bir eğitim yuvası olarak destekleyeceğiz. Belediyenin kaynaklarını yatırıma dönüştürülmesi için kullanacağız. Öncelikli sorun ve sıkıntıların çözümü ile görevimize başlayarak, diğer projelerimizi kısa sürede hayata geçirerek. Sivas'ı cazibe merkezine dönüştüreceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2009 Salı 14:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?