3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

MHP'li Karkın iddialı geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Suşehri Belediye Başkan adayı Nazif Karkın, seçimlerde iddialı olduklarını belirterek, “Göreve gelmemiz halinde geçmişi eleştirmek değil, ilçeyi geliştirmek ve değiştirmek istiyoruz” dedi.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde bir değişimin olması gerektiğini dile getiren Karkın, hizmette dürüst, çalışkan ve şeffaf olacağını kaydetti. İlçenin birçok konuda kayıplarının olduğunu ifade eden Karkın, "Partizanlık yapmadan Suşehri'ni bir bütün, hemşehrilerimizi kardeş bilerek hizmette adaleti sağlayacağız. Belediyeyi birilerinin rant kapısı, birilerinin reklam bürosu yapmadan yöneteceğiz. Plan ve projelerin uygulanmasında ihalelerin halka açık, şeffaf bir şekilde yapılması sağlanacak. Yani kapalı kapılar, ardına kadar açılacaktır. Bu bizim ve partimizin öncelikli görevidir. Ant olsun her ne suretle olursa olsun, hizmetten, adaletten, doğruluk ve dürüstlükten ayrılmayacağız. Durmadan, usanmadan çalışıp, Suşehri'nin kötü talihini yeneceğiz. Buna ben, ekibim ve partim birlikte inanıyoruz" dedi.

Göreve geldiklerinde birçok projeyi hayata geçeceğini dile getiren Karkın, "Öncelikli projelerimiz, belediyemizin mali ve idari profilini çıkarmaktır. Acil ele alınması gereken sorunlar tespit edilerek, bu sorunların giderilmesi sağlanacak. Şehir planı gözden geçirilerek çarpıklıklar giderilecek. İçme suyu öncelikle ele alınacak" diye konuştu.

Kelkit Vadisi'nin ağabeyi konumundaki Suşehri'ne yakışır bir kent görünümü kazandırmak için gece gündüz çalışacaklarının da altını çizen Karkın, "İşsizlik sorunu, spor yapma imkanları, dar gelirli gençlerimize SBS, KPSS, ÖSS kursları açarak eğitimde fırsat eşitliğini sağlayacağız. Evlenme ve yuva kurma hususlarında gençlerimize mali destek sağlayacağız. Ben gelince, gençler yüzünüz gülecek. Çünkü ben de bir gencim. Gençleri en iyi tanıyan benim. Bana inanın ve güvenin. Suşehri'nin hızlı kalkınması için belediye bünyesinde şirketler kuracağız. İşsiz gençlerimizi düzenleyeceğimiz meslek edindirme kursları vasıtasıyla istihdam sağlayacağız. Kültürel faaliyetlerimiz elbette vazgeçilmezlerimizdendir. Bunun için, belediye konservatuarı kuracağız. Bu konservatuar, müzik ve folklor dalında olacak. Yöre ve çevre gelenek ve göreneklerini tedris edecek. Mahalli günler, Hıdrellez Bahar Bayramı, 1 Eylül Aziz Ata'mızın Suşehri'ne geliş günleri, Köse Süleyman Hazretleri'nin ziyaret günleri, Yayla şenlikleri, geliştirilerek görkemli bir şekilde yaşanacak ve yaşatılacaktır. Cadde ve sokakların temizliğine özen gösterilecek, çöpler zamanında toplanacaktır. Hal binası ve modern halk pazarı kurulacak. Otopark yapılacak. İlçemizin ihtiyacını karşılayacak mezbahane ve soğuk hava deposu mutlaka yapılacak. İlçede arıcılık, meyvecilik, sebzecilik ve su ürünleri geliştirilecek; bu hususta yüksekokul ile iş birliği yapılacak. Bir fakülte açımı için başlatılan çabalar ısrarla sonuçlandırılacak. Park yanındaki hepimizin, utanacağı, bakımsız haldeki büyük Ata'mızın anıtı ve kaymakamlık çeşmesi restore edilerek çevresi imrenilecek bir görünüme kavuşturulacak. Bir kimsesizler ve düşkünler yurdu kuracağız. Kadınlarımız apartman kondular yüzünden komşularını tanıyamamaktadır, tanışsınlar, bilişsinler, örgütlensinler diye her mahalleye kadın dinlenme evleri açacağız. Evet, sevgili Suşehrililer 29 Mart 2009 kader günümüzdür" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 14:23:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasan kmil IP: 78.163.117.xxx Tarih : 6.03.2009 16:28:39

allah yardımcın olsun canım arkadasım ama şansın cok az