3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

MHP'nin adayları görücüye çıkıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan, hafta sonu düzenlenecek törenle partilerinden seçime girecek olan belediye başkan adaylarının tanıtımını yapacaklarını söyledi.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Özkan, Sivas'ın yıllardır hak etmediği hizmeti aldığını ve kenar mahallelerin ihmal edildiğini ileri sürdü.

Kendilerinin göreve gelmesi halinde kenti yaşanabilecek bir durumuna çevireceklerini belirten Özkan, "Bu seçimin, bu zihniyetten kurtulma seçimi olması temennisi ile ben buradan bütün Sivas halkına sesleniyorum. Geçmişte MHP'de siyaset yapmış ama bu güne her ne sebep olursa olsun farklı yerlerde olan arkadaşlarıma sesleniyorum. Tekrar el ele vererek, tekrar bir gönül seferberliği başlatalım. Gelin hırsızlıklara, yolsuzluklara, usulsüzlüklere karşı yine tavrımızı koyalım ve MHP'nin çatısı altında, üç hilalli sancak altında toplanarak Sivas'ın ve ülkücü hareketin sırtındaki kamburlardan kurtararak, Sivas'a hizmet edecek kadroları belediyeye taşıyalım" dedi.

Özkan, 1 Şubat 2009 Pazar günü de Atatürk Kültür Merkezi'nde seçime girecek belediye başkan adaylarının tanıtımını yapacaklarını belirterek, etkinliğe tüm Sivaslıları davet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 19:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?