2
Mayıs
2024
Perşembe
SİVAS

Milletvekili aday adayları STSO'da

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI STSO'YU ZİYARET ETTİ

AK Parti Sivas milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz ve MHP Sivas milletvekili aday adayı Halil İbrahim Budaklı, Sivas Sanayi ve Ticaret Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım'ı ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarlığı'ndan istifa ederek AK Parti Milletvekili aday adayı olan İsmet Yılmaz ve MHP milletvekili aday adayı Halil İbrahim Budaklı, STSO Başkanı Osman Yıldırım'ı ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu. Eski Müsteşar ve AK Parti Sivas milletvekili aday adayı İsmet Yılmaz, yaptığı görevler hakkında bilgiler vererek, "9 yıldır Ankara'da müsteşarlık görevini yürüttüm. 2007 yılında Ulaştırma Bakanı olarak görev yaptım. Denizcilik Müsteşarlığı yaklaşık 5 yıl, Kültür ve Turizm Müsteşarlığı görevim ise 4 yıl sürdü. Ülkemize hizmet ettik. Şimdi de memleketimize, ilimize hizmet etmek için başka bir hizmet kulvarına geçmeye karar verdik ve adayı olduk. Ankara'dan Sivas'a hizmet edeceğiz" dedi.

MHP milletvekili aday adayı Halil İbrahim Budaklı ise, sorunların ortak hareket edilerek çözülebileceğini söyledi. Budaklı, Sivas için hayırlı işler yapmak istediğini söyleyerek, "Öyle bir milletvekiline ihtiyaç var ki, TSO başkanımıza amirlik edecek değil, başkanımızla birlikte tüm üyelerine de hizmet edecek, milletvekili yetkisini o üyelere dağıtabilecek insanlara ihtiyaç var diye yola çıktım. Sivas sevdalısıyım. Sizler bizi başarılı bir şekilde temsil ediyorsunuz. Bende milletvekili aday adayı olarak, yarın milletvekili olarak sizleri en iyi şekilde omuz omuza temsil etmek istiyorum. Sivas yapılacak her güzel işi sizlerle birlikte yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

STSO Başkanı Osman Yıldırım da, adaylara çıktıları yolda başarılar dileyerek, kazananın Sivas olmasını istedi.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI STSO'YU ZİYARET ETTİ
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI STSO'YU ZİYARET ETTİ
MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI STSO'YU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2011 Cumartesi 15:43:05
Güncelleme :19 Mart 2011 Cumartesi 23:39:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat uzun IP: 78.187.14.xxx Tarih : 30.03.2011 19:53:38

DURMAK YOKKK YOLA DEVAMM... BİRGÜN HERKES AK PARTİLİ OLACAK.İSMET BEY YOLUNUZ AÇIK OLSUN...GÜRÜN AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI...