3
Mayıs
2024
Cuma
SİVAS

Minibüsle kayınvalidesini ezdi

Sivas'ta ayrı yaşadığı eşini eve dönmesi için iknaya çalışan bir genç, kavga ettiği kayınvalidesini minibüsle ezerek öldürdüğü, kayınpederi ile kavgayı ayırmaya çalışan bir kişiye de araçla çarparak yaraladığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Servis minibüsü kullanan Halil K. (27), yaklaşık 9 ay önce evlendiği eşi Sümeyra K. (21) ile 2 gün önce tartıştı.

Tartışma üzerine genç kadın, evi terk ederek Yahyabey Mahallesi Yahyabey Caddesi'ndeki ailesinin yanına gitti. Eşini eve dönmesi için ikna etmek üzere 58 S 0108 plakalı minibüsüyle kayınpederi Şamil Şeker'in (51) evine giden Halil K, burada eve dönmek istemeyen eşi ve eşinin ailesiyle tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar evin önündeki caddede kavgaya tutuştu. Bu sırada aracına binen Halil K'nin, çalıştırdığı minibüsü kayınpederi ve kayınvalidesi Yasemin Şeker'in (42) üzerine sürdüğü iddia edildi.

Aracın altında kalarak yaklaşık 50 metre sürüklenen Yasemin Şeker, kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Minibüsün çarptığı Şamil Şeker ile kavgada tarafları ayırmaya çalışan Uğur Gökçe (30) de aynı hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaçtığı ve alkollü olduğu bildirilen Halil K, polis ekiplerince kısa bir süre sonra gözaltına alındı.

Yasemin Şeker'in cesedi otopsi yapılmak üzere hastanenin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
aa
Yayın Tarihi : 17 Mayıs 2006 Çarşamba 15:57:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
harun IP: 85.106.186.xxx Tarih : 18.05.2006 00:27:11
kızını evlendirecek anneler, bu olayları düşünerek daha seçici olursunuz inşallah.